Ollaan oltu Antin kanssa nyt tämä ja eilinen päivä etelässä kesälomalla.

Eilen lauantaina lähdettiin aamulla noin 05.45 ajamaan etelää kohti. Kotoa lähtiessä oli kauniin oloinen aamu, mutta muutaman kymmenen kilometrin jälkeen vettä tulikin jo sitten armottomasti. Mun ajovuoro oli noin 450km, minkä jälkeen tuntui että saattaa välillä istua kyydissäkin. Pari kertaa pysähdyttiin. Eilen mentiin suoraan Helsinkiin Kaapeliin ja kissanäyttelyyn. Pyörittiin siellä tovi, ja lähdettiin Espoon Ikeaan koeistumaan sohvia :) Ja katselemaan meille uutta kirjahyllyä. Alkuillasta sitten Linnanmäelle ja minä testaamaan Lintsin uutuutta Kirnua. Oli se vaan aika hurja laite... Mutta kun siitä selvisi hengissä niin sitten selviää mistä vaan vuoristoradasta! :D Upea kokemus oli myös Särkänniemen yhteydessä oleva Sea Life -merimaailma. Illalla polkastiin Karjaalle yhdet huuto.netin kaupat tekemään, ja sieltä sitten Tamperetta kohti hotellille... Kilometrejä tuli lähes 1000..

778956.jpg

Hotelli on muuten aika mainio, uusi ja nykyaikaisella tekniikalla varustettu. Täällä ei ole henkilökuntaa lainkaan, ja hotelli on varattu ja maksettu etukäteen. Varausvahvistuksen mukana on lähetetty ovikoodi, jolla pääsee hotellin ovesta sisään, huonekerrokseen sekä omaan huoneeseen. Mitään avainkortteja tms. ei tarvi muistaa ottaa mukaan koska "avain" on muistissa omassa päässä. Kätevää!

 

Sunnuntaina eli tänään käytiin sitten Hämeenlinnan asuntomessuilla, mikä oli meidän matkan päätarkoitus oikeastaan. Kahlattiin läpi noin puolet kohteista, ja parinkymmenen kohteen jälkeen en enää muistanut olinko käynyt sen kohteen pesutiloissa, makuuhuoneissa ja keittiössä... Kuvia kertyi liki 400kpl, joten myöhemminkin riittää vielä katseltavaa ja muistiin palautettavaa. Oheiskohteeseen en enää jaksautunut, mutta uskoisin että sain hyviä ideoita riittämiin noista varsinaisista kohteistakin. Palattuamme takaisin Tampereelle, pyörittiin jonkun aikaa keskustassa ja tultiin hotellille lepäämään vatsat täynnä ruokaa.. Huomenna Särkänniemeen akvaarioineen, planetaarioineen ja ah, huvilaitteineen :P Ja pitäähän se ideapark käydä koluamassa lävitse myös :) Sitten kotimatkalle ja takaisin kisujen luo, jotka nyt on kotona ja veljeni niitä hoitamassa :)